Muğla Deprem Son Dakika - Mugla Deprem Son Dakika Siddeti Kac Mugla Izmir Deprem Mi Oldu Kandilli Afad Son Depremler Takvim / Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı.

Muğla Deprem Son Dakika - Mugla Deprem Son Dakika Siddeti Kac Mugla Izmir Deprem Mi Oldu Kandilli Afad Son Depremler Takvim / Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı.. Kandilli rasathanesi 4,2 olarak duyurdu. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Afad tarafından geçilen son dakika bilgisine göre muğla'nın ula ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler.

Son depremler son dakika deprem muğla'da deprem. Kandilli rasathanesi 4,2 olarak duyurdu. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Son Dakika Mugla Da Deprem
Son Dakika Mugla Da Deprem from www.birhaberoku.com
Vaka, hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı. Muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana depremin derinliği 7.06 km olarak açıklandı. Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Atakoy 20 temmuz 2021 01:18 son deprem. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken, kısa süreli panik yaşandı. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de çok büyük bir deprem oldu.

Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Akdeniz'de çok büyük bir deprem oldu. _ i̇şte türkiye'de dakika dakika kaydedilen son depremler_. Son depremler son dakika deprem muğla'da deprem. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine muğla'daki depremin şiddeti 3.5 olarak kayıtlara geçti. Son dakika deprem haberi muğla ilinden geldi! Muğla'da korkutan deprem | son depremler. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi.

Afad'ın yaptığı açıklamada ise depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. Muğla deprem haberi sayfasında en son yaşanan muğla deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Muğla'nın ula ilçesinde 2 dakika arayla 3.9 ve 3.8 büyüklüklerinde deprem meydana geldi. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor.

Son Dakika Depremler Mugla Ve Van Da Art Arda 3 Deprem Kandillli Gundem Haberleri
Son Dakika Depremler Mugla Ve Van Da Art Arda 3 Deprem Kandillli Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, muğla'nın ula ilçesinde saat 13.09'da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine muğla'daki depremin şiddeti 3.5 olarak kayıtlara geçti. Son dakika deprem haberi muğla ilinden geldi! Afad'ın resmi sitesinde muğla'nın fethiye ilçesinde 3.5 şiddetinde deprem olduğu duyuruldu. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Muğla'da korkutan deprem | son depremler. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

_ i̇şte türkiye'de dakika dakika kaydedilen son depremler_.

Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla, i̇zmir ve bodrum'dan hissedilen depremin büyüklüğü ve şiddeti kaç herkes merak ediyor. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Muğla'nın bodrum ilçesine 4 kilomtere uzaklıkta ege denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken, kısa süreli panik yaşandı. Kandilli rasathanesi 4,2 olarak duyurdu. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'ın yaptığı açıklamada ise depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine muğla'daki depremin şiddeti 3.5 olarak kayıtlara geçti. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana depremin derinliği 7.06 km olarak açıklandı. Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın bodrum ilçesine 4 kilomtere uzaklıkta ege denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Kandilli ise 5.5 olarak duyurdu.

Mugla Da Deprem Mi Oldu Kandilli Ve Afad Son Depremler Sayfasi 1 Agustos 2021 Akdeniz De Pes Pese Depremler Gunun Haberleri
Mugla Da Deprem Mi Oldu Kandilli Ve Afad Son Depremler Sayfasi 1 Agustos 2021 Akdeniz De Pes Pese Depremler Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
_ i̇şte türkiye'de dakika dakika kaydedilen son depremler_. Muğla'da korkutan deprem | son depremler. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Muğla'nın ula ilçesinde 2 dakika arayla 3.9 ve 3.8 büyüklüklerinde deprem meydana geldi. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler.

Afad'ın resmi sitesinde muğla'nın fethiye ilçesinde 3.5 şiddetinde deprem olduğu duyuruldu.

Yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de hissedildi. Afad tarafından geçilen son dakika bilgisine göre muğla'nın ula ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Atakoy 20 temmuz 2021 01:18 son deprem. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Vaka, hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine muğla'daki depremin şiddeti 3.5 olarak kayıtlara geçti. Kandilli ise 5.5 olarak duyurdu. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Giriş:28 haziran 2020 20:55 güncelleme:10 haziran 2021. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Muğla'nın bodrum ilçesine 4 kilomtere uzaklıkta ege denizi açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre;

Muğla'nın datça ilçesinde 40 büyüklüğünde deprem meydana depremin derinliği 706 km olarak açıklandı muğla deprem. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama